Ny fastighetsförvaltare

Från och med 1 april 2020 har Uppsala Fastighetstjänst övertagit förvaltningsuppdraget av föreningens fastighet. Tills vidare kan felanmälan göras till fel@asvid.se.

Som tidigare meddelats har Mediator sedan 1 januari 2020 hand om föreningens ekonomiska förvaltning. De svarar för frågor om andrahandsuthyrning, kö till parkeringsplats, avgiften, försäljning och medlemskap. Mediator nås på 018-68 14 60. Det är övriga förvaltningsfrågor, av teknisk natur, som nu handhas av Uppsala Fastighetstjänst.

Ny ekonomisk förvaltare

Från och med 2020 har Mediator hand om föreningens ekonomiska förvaltning. De svarar för frågor om andrahandsuthyrning, kö till parkeringsplats, avgiften, försäljning och medlemskap. Mediator nås på 018-68 14 60. Övriga förvaltningsfrågor, av teknisk natur, handhas ytterligare ett par månader av Riksbyggen.

Varmvatten

Det finns inget tappvarmvatten. Det är felanmält till vår förvaltare och kl 07:45 på fredagsmorgonen var de på plats. Vi får hoppas att de löser probelmet och att varmvattnet kommer tillbaka snart.

Hej!

Välkommen till HSB brf 10 Åsvid i Uppsala. Bostadsrättsföreningen äger en fastighet i Luthagen med adress Luthagsesplanaden 10 A-B samt Sturegatan 16 A-B.

Föreningen anlitar Riksbyggen för förvaltning av fastigheten och ekonomiadministration.

Senaste årsredovisingen finns här.